Reviews over Chateau Sourliavoux
Commentaires sur Chateau Sourliavoux

24-2-2021  Jean en Marie Bécourt Foch 

Nous avons passé trois jours très agréables. La réception de Hieke était parfait. Les chambres sont très confortables et joliment décorées, le petit déjeuner délicieux et copieux. 
 Il y a de très belles ballades à faire dans la région. Nous recommandons fortement le château de Sourliavoux !!


We hebben drie zeer gezellige dagen doorgebracht. De ontvangst van Hieke was perfect. De kamers zijn zeer comfortabel en mooi ingericht, het ontbijt is heerlijk en overvloedig.
Er zijn erg mooie wandelingen te doen in de regio. We raden het Château de Sourliavoux ten zeerste aan!!


19-02-2021 Enic & Niko
Nous avons passé un merveilleux séjour au gîte du château. Tout était parfait, le confort, la déco, l'ambiance, la literie et l'accueil de grande qualité d'Hieke. Très beau château, charmant coin pour se promener. Nous reviendrons ! Merci pour ce beau séjour !

01-2021 Victoria
Formidable séjour. Hieke était très attentionnée et toujours au petit soin pour que nous passions le meilleur séjour possible. Le logement était très propre, la localisation est géniale pour les amateurs de randonnées. Le logement est parfaitement équipé, nous ne manquions de rien, et Hieke était très disponible si nous avions des questions. Je recommande!

12-2020 Mohammed Jamal
Une bien belle adresse, un beau lieu, un accueil chaleureux , tous les ingrédients sont réunis pour passer un bon moment !!! Allez-y

20-08-2020  Julie Jeanneret-Gris
Nous avons passés 3 jours merveilleux, le château est magnifiquement rénové et les chambres sont très confortables et magnifiques. Nous étions avec 2 enfants de 5 et 11 ans et elles ont adorés autant le lieu que l'accueil chaleureux. Les petits déjeuners étaient somptueux. Les fleurs naturelles et la décoration sont incroyablement belles. Nous recommandons à 100% .

We spent 3 wonderful days, the castel sourliavoux is beautifully renovated and the rooms are very comfortable and beautiful. We were with 2 children aged 5 and 11 and they loved the place as much as the warm welcome. The breakfasts were sumptuous. The natural flowers and the decoration are amazingly beautiful. We recommend 100%.

Pasamos 3 días maravillosos, el castillo está bellamente renovado y las habitaciones son muy cómodas y hermosas. Estuvimos con 2 niños de 5 y 11 años y les encantó el lugar tanto como la cálida bienvenida. Los desayunos eran suntuosos. Las flores naturales y la decoración son increíblemente hermosas. Recomendamos 100%.

Wir haben 3 wundervolle Tage verbracht, das Schloss ist wunderschön renoviert und die Zimmer sind sehr komfortabel und wunderschön. Wir waren mit 2 Kindern im Alter von 5 und 11 Jahren und sie waren von dem Hotel genauso begeistert wie von dem herzlichen Empfang. Das Frühstück war üppig. Die natürlichen Blumen und die Dekoration sind unglaublich schön. Wir empfehlen 100%. 


11-08-2020 Hendrik Geertsma
Chateau Sourliavoux ligt in een mooi natuurpark bij het dorp Vallière. Zeer rustige omgeving waarin je heerlijk kunt vertoeven. Het Chateau heeft een fantastische uitstraling. De kamers zijn prachtig in stijl ingericht en van alle gemakken voorzien. Door de gastvrouw word je in de watten gelegd. Het uitgebreide ontbijt is voortreffelijk. Reden om er nog eens terug te komen.  Een aanrader.

04-08-2020 Marjan van der Feen
Wat een aanrader is dit prachtige kasteel. Aan de binnenkant spat de sfeer er van af. Dit kasteel is met zoveel liefde en aandacht verbouwd waarbij de geschiedenis in ere is gehouden. Omringd door een geweldige groene omgeving waar naar hartelust gewandeld kan worden.  Aan alles is gedacht, prachtige kamers met sfeervolle badkamers en knisperend wit katoenen beddengoed. Gewoon boeken, dan ervaar je het zelf!

29-07-2020 Gertjan Mooij
We hebben een heerlijke week gehad in deze prima gîte, 'la maison du jardinier', horend bij het jachtslot Chateau Sourliavoux, midden in de Creuse. Dichtbij het mooie stadje Aubusson, waar je je een decennium terug in de tijd waant. In de directe omgeving is voldoende te zien en te doen. Meren, véél historie, musea, mooie oude stadjes, en mooie natuur waar je eindeloos kan genieten tijdens een fiets- of wandeltocht. Te veel om op te noemen. De Gîte is van alle gemakken voorzien. Mooie badkamer, ruime slaapkamers en prima keuken. En heerlijk koel. Rondom het huisje zelf kom je heerlijk tot rust. Alle tijd voor een goed boek en een prima glas wijn, op het eigen terras of een van de zitplekjes van het Chateau. Rust en privacy in overvloed. De zeer vriendelijke gastvrouw, Hieke de Boer, is hier een hele mooie plek aan het opbouwen. Kortom. Een aanrader voor als je naar de Creuse wilt.

17-07-2020 Dennis Bode
Een prachtig jachtslot in een omgeving die zijn weerga niet kent. De sprookjesachtige omgeving lijkt niet van deze tijd . Ik heb genoten van de rust en luxe. Een bijzonder stijlvol geheel.
Ook over de prettige ontvangst van gastvrouw Hieke de Boer ben ik bijzonder te spreken. Aan alles is gedacht.
Hier kan Chateau Meiland nog een puntje aan zuigen. Het was een weekend onthaasten waar ik met veel plezier aan terug denk. Geen opgewonden “gedoe” maar vooral rust en een aangenaam verblijf, een aanrader!


17-07-2020 Francisca Vaneveld
Lang weekend chateau Sourliavoux....wandelen in een schitterende natuur met heuvels, bos, beekjes en meertjes. Cultuur snuiven in pittoreske dorpjes en authentieke steden. En dan...bijkomen in een prachtig chateau. Pure luxe en verwennerij.
Leuke gastvrouw. Echt een aanrader!


15-07-2020 Natasja Buitelaar
Heerlijke vakantie in een erg mooie omgeving. Toplocatie, luxe in een overweldigende natuur.
Mooi chateau, netjes verzorgde kamers en uitgebreid ontbijt.
Leuke gastvrouw. Zeker aan te bevelen. 

Uw review over chateau Sourliavoux
Votre avis sur chateau Sourliavoux